Dag van de Boerin

REGIO - Vrouwen die hun kwaliteiten, de kansen van het bedrijf en de wensen van de omgeving met elkaar willen combineren, kunnen zaterdag 9 september naar de Dag van de Boerin komen. Deze vindt plaats in Berlicum.
Agrarisch coach Liza Simons. (Foto: aangeleverd)

Deze dag is bedoeld voor vrouwen die geloven in de toekomst van het bedrijf en die zich hiervoor willen inzetten, vrouwen die opzoek zijn naar een verdieping, verbreding of verbinding op het bedrijf en vrouwen die maatschappelijke betrokkenheid inzetten om nieuwe inkomsten te genereren.
Samen met onderzoekers en boerinnen worden de mogelijkheden en kansen voor het bedrijf gezocht. Deze bijeenkomst is een aanrader voor vrouwen die:
- zoeken naar melk met meerwaarde
- een tweede tak willen opzetten of hiernaar willen overschakelen.
- sociale acceptatie en transparantie op hun bedrijf willen creëren
- naast de dieren mensen willen ontvangen op hun erf
- de meerwaarde van hun vlees willen vermarkten
- land willen inzetten als ontmoetingsplaats
De Betrekker is er speciaal voor vrouwen die zich willen richten op sociale bedrijfsontwikkeling. Er is meer dan alleen boerenijs en een camping. Creatief nadenken over de mogelijkheden op de boerderij. Aan de slag met de ontwikkeling van het boerenbedrijf!
De Dag van de Boerin is zaterdag 9 september van 13.00 tot 16.00 uur aan de Werstkant 16 in Berlicum. De kosten zijn 17,50 euro exclusief btw. Inschrijven kan door een mail te sturen naar liza@eenandereaanpak.nl of bel 06-14418685. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: De Betrekker.
Artikel geplaatst op: 30 augustus 2017 - 10:56

Gerelateerd

Delen