Aflevering nieuwe Linde-interntransportmiddelen aan Blankendaal Coldstores B.V.

REGIO - J. van der Sluis Dirkshorn B.V heeft afgelopen maand 38 nieuwe Linde-eenheden aan Blankendaal Coldstores B.V. afgeleverd. Het gaat om zes nieuwe Linde R16 Reachtrucks, negen nieuwe elektrische vorkheftrucks en 23 orderverzamelaars in diverse uitvoeringen.
Het personeel van Blankendaal Coldstores. (Foto: aangeleverd)

Blankendaal Coldstores gaat het nieuwe Linde-interntransportmaterieel op alle drie locaties van Blankendaal Coldstores inzetten. Het gaat om Tuitjenhorn, Velsen en Ridderkerk. Blankendaal Coldstores heeft besloten opnieuw te investeren in Linde-interntransportmiddelen vanwege de goede ervaringen met Linde en Van der Sluis. Blankendaal Coldstores heeft met Van der Sluis naar eigen zeggen ook een partner gevonden die proactief meedenkt.
Blankendaal Coldstores levert logistieke dienstverlening voor met name vis-, vlees- en consumentenartikelen op maat. De logistieke processen bij het bedrijf vallen of staan naar eigen zeggen met de inzetbaarheid van het interntransportmaterieel. Stilstaan is geen optie.
Blankendaal Coldstores is al ruim tien jaar bekend met coldstoremachines van Linde en de service van Van der Sluis. "Linde onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, bedieningsgemak, comfort, wendbaarheid, duurzaamheid en Coldstore-techniek. De jarenlange goede relatie met Blankendaal is hier het gevolg van. Beide bedrijven weten wat ze aan elkaar hebben en wat er verwacht wordt. Zo blijft een efficiënt proces beheersbaar", aldus Blankendaal Coldstores. "Van der Sluis beschikt over een grote huurvloot Linde-vorkheftrucks, reachtrucks en palletwagens, waar wij ook veelvuldig gebruikt van maken. Van der Sluis kan hierin heel snel schakelen. Ze hebben trucks in voorraad en eigen diepladers voor transport."
Artikel geplaatst op: 17 januari 2018 - 10:45

Gerelateerd

Delen