Zeer geslaagde FendTastic Demo Tour in Slootdorp

SLOOTDORP - Onder prachtige weersomstandigheden heeft J. van der Sluis BV in samenwerking met LMB Obdam BV en Fendt importeur De Mechan Groep BV donderdag 13 september de FendTastic Tour 2018 mogen demonstreren aan zijn klanten en wellicht potentiële klanten.
De FendTastic Demo Tour in Slootdorp kon rekenen op een grote belangstelling. (Foto: aangeleverd)

Op het 18 hectare grote demo terrein van de Familie Smit aan de Molenweg in Slootdorp stond een mooie dikke derde snede gras. Alle Fendt tractoren en machine’s konden op die manier hun kunnen tonen, van maaien tot schudden en van harken tot oogsten. Dit oogsten gebeurde met twee types ronde balenpersen, opraapwagens en een hakselaar. Boven op 'de kuil' verdeelde de Fendt 1050 het gras en reed de kuil aan.
Op het demo terrein stond tevens een oldtimer Fendt 626 uit 1984 (260 pk met elektronische hefinrichting et cetera) een Fendt Rogator zelfrijdende veldspuit en een Fendt MT rupstrekker. Na alle demonstraties op het land en op de kuil bleef het op deze prachtige nazomeravond nog langs gezellig bij de Familie Smit.
Onder het genot van een biertje en een hamburger rondom de vuurkorf werd er nog lang nagepraat over de mooie 'Full Line' tractoren en machines van Fendt. Het was een 'fendtastische' dag met schitterend weer, een toplocatie met een mooie snede gras en een goede belangstelling!
Artikel geplaatst op: 02 oktober 2018 - 15:15

Gerelateerd

Delen