Nieuw paradepaard(je) voor loonbedrijf Borst

BURGERBRUG - Loon- en grondverzetbedrijf Borst is al jaren een begrip in de regio. Als loonwerker bieden zij diverse agrarische diensten zoals bemesten, oogsten en alles op het gebied van maïsteelt. Daarnaast zijn de medewerkers van loonbedrijf Borst gespecialiseerd op het gebied van grondverzet in de vorm van slootonderhoud, grondverzet en grondbewerking.
De nieuwe hakselaar moet voor zowel veehouders als loonbedrijf Borst zelf veel voordeel opleveren. (Foto: Nelly Veenstra)

“Om de veehouder aankomende jaren te voorzien van kwaliteitsruwvoer, hebben we geïnvesteerd in een nieuwe hakselaar”, vertelt firmant Nico Borst. “Na een wel overwogen keuze tussen verschillende hakselaars is het besluit gevallen op de Krone big X 500 hakselaar. Deze hakselaar hebben wij al enkele malen op demo gehad zowel in gras, maïs en hennep en liet ons versteld staan van de kracht en kwaliteit die hij uitstraalde.” Door een betere gewichtsverdeling en grotere banden word er in het voorjaar en het maïs seizoen minder structuurschade aangericht, wat alleen maar in het voordeel is van de veehouder.

Meer weten over de werkzaamheden van Loon- en grondverzetbedrijf Borst? Kijk dan op www.loonbedrijfborst.nl of geef een belletje naar 0226-383160. Het loonbedrijf is gevestigd aan de Burgerweg 47 in Burgerbrug.
Artikel geplaatst op: 31 mei 2010 - 16:24

Gerelateerd

Delen