ontwerpbureau22: voor alle bouwinitiatieven

ANDIJK - ontwerpbureau22 is een bureau voor bouwkundige vormgeving en is gevestigd in Andijk. Door de opgedane ervaring in de afgelopen jaren, bij verschillende bedrijven in de bouw en architectuur, is ontwerpbureau22 dé partij voor alle bouwinitiatieven.

ontwerpbureau22 begeleidt en adviseert haar klanten, van ontwerpfase tot de oplevering. Een opdracht, klein of groot, eenvoudig of complex, ontwerpbureau22 staat de klant bij om plannen te verwezenlijken. Op welke gebieden kan ontwerpbureau22 wat voor klanten betekenen? Denk aan ontwerp/planontwikkeling, aanvraag bouwvergunning, bouwkundig tekenwerk, bouwkundig advies, kostenramingen, bestek en technische omschrijving en bouwbegeleiding. De opdrachtgevers van ontwerpbureau22 bestaan onder meer uit projectontwikkelaars, aannemers, particulieren, gemeenten en bedrijven.
Benieuwd naar wat ontwerpbureau22 nog meer kan betekenen? Het bureau staat open voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Kijk voor uitgebreide informatie op de website: www.ontwerpbureau22.nl. Adres: Burgemeester Doumastraat 22 in Andijk. Telefoon: 0228-592978. E-mail: info@ontwerpbureau22.nl.
Artikel geplaatst op: 09 februari 2010 - 15:02

Gerelateerd

Delen