Stoop blij met nieuw pand

HEERHUGOWAARD - Stoop Tuinmachines, leveranciers van prima tuinmaterieel, is verhuisd. De broers Jos en Pierre Stoop zitten sinds kort in een schitterend nieuw pand aan de Smuigelweg, op het kruispunt van de weg tussen Heerhugowaard en Waarland met de N242.

Een nieuw pand betekent ook een nieuwe naam. “Volgend jaar bestaan we vijftig jaar. In al die jaren zijn we niet alleen gegroeid tot een prachtig bedrijf met twaalf gedreven en deskundige medewerkers, ook de wereld om ons heen is veranderd. In die verandering gaan we graag mee,” zegt Jos Stoop. “Gebr. Stoop Waarland BV hebben we altijd geheten. Het leek ons frisser om het beestje meer bij de naam te noemen: Stoop Tuinmachines. Dat is toch de kern van onze activiteiten. En zo’n naam is makkelijker vindbaar met Google.”
Tuinmachines zijn er dan ook volop aanwezig, in alle soorten en maten. “Naast Husquarna, New Holland, Honda en Van Daele hebben we nog vele andere topmerken,” vertelt broer Pierre. “Voor iedere klant hebben we passende oplossingen. Of het nu voor een particulier, een overheid of professionele hoveniersbedrijven moet wezen.” Daarnaast is er ook volop aandacht voor de overige aspecten: “In het pand zit onze verkoop, reparatie en onderhoud en onze afdeling administratie.”

Enorme keuze
Stoop Tuinmachines weet klanten op alle niveau’s van dienst te zijn, met professioneel en comfortverhogend tuingereedschap. Handmaaiers of grasmaaiers om op te zitten, tractors en motorzagen, houtversnipperaars en onkruidbestrijders, waterpompen en generatoren, de keuze is enorm. Bovendien: zowel nieuw als jong gebruikt. Ervaar de enorme keuze van Stoop Tuinmachines gauw, aan de Smuigelweg 4 in Heerhugowaard.
Artikel geplaatst op: 15 maart 2010 - 09:06

Gerelateerd

Delen