Welkoop 't Rijpje open tuinafdeling

SINT MAARTEN - Het is eindelijk zover, Welkoop 't Rijpje aan de Rijperweg 48a in Sint Maarten opent de deuren van de tuinafdeling. Het team van Welkoop 't Rijpje heeft er de laatste weken hard aangewerkt om de kas in te richten met een mooie vijver- en plantenafdeling.
Nico is naar de veiling geweest en heeft weer mooie verse bomen planten en struiken uitgezocht. Vrijdag 19 maart is iemand van Ecostyle aanwezig, die vertelt over gazonverbetering in zeven stappen. Het is ook mogelijk bij hen eigen grond op zuurtegraad te laten testen. Deze dag is het bovendien mogelijk antwoord te krijgen op alle vragen over de tuin door firma Kommer Biopharm. Zaterdag 20 maart is Aquadistri aanwezig om het vijverwater te testen en eventueel advies te geven voor waterverbetering.
Deze dagen zijn er ook vele aanbiedingen. Het tuincentrum is geopend: vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot en 17.00uur en zondag van 10.00 tot 17.00uur. Tevens zijn er bij Nipro Hengelsport en Zadelmakerij De Gouden Naald ook showdagen met verschillende interessante demonstraties en kortingsacties. Deze bedrijven bevinden zich op hetzelfde adres.
Artikel geplaatst op: 18 maart 2010 - 11:55

Gerelateerd

Delen