Bloemendagen Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA - Hollands glorie is volop aanwezig in de kop van Noord-Holland. Van zaterdag 1 tot en met woensdag 5 mei is het weer tijd voor de Bloemendagen in Anna Paulowna. Kleurrijke bollenvelden, geurende hyacinten, molens en uitgestrekte landerijen zorgen voor een prachtig decor in Anna Paulowna en Breezand.

Miljoenen hyacintbloempjes, even zoveel spelden, duizenden narcissen, kilometers draad, een grote dosis creativiteit en vooral veel enthousiasme zijn de ingrediënten voor de mozaïeken en versierde straten in de dorpen. Iedereen is welkom om zich te laten verrassen door de Hollandse kleurenpracht. Meer informatie, folder aanvragen of interesse in een gids op een bus of begeleiding op de fiets? Kijk dan op www.bloemendagen.nl, bel naar 0223-522727 of stuur een mail naar info@bloemendagen.nl.
Wandelen
Bovendien organiseert de Bloemendagen samen met Noord-Hollandpad op zondag 2 mei een speciale Lentewandeling langs de bollenvelden bij Anna Paulowna. Daarover is op www.noordhollandpad.nl meer informatie te vinden.
Artikel geplaatst op: 27 april 2010 - 09:26

Gerelateerd

Delen